2XL Supercross HD: tijdelijk gratis motorcrossen op de iPad

2XL Supercross HD is een motorcross-game die je tijdelijk gratis kunt downloaden. Je gaat racen op verschillende circuits met 14 coureurs en meerdere motoren. Normaal kost de game 3,99 euro.

2xl supercrossHou je van motorcross, dan moet je er snel bij zijn. De game 2XL Supercross HD is namelijk gratis te downloaden maar gaat spoedig weer terug naar z’n originele prijs van €3,99. In 2XL Supercross HD race je tegen de professionele motorcrossers, waarbij je stuurt via de accelerometer van de iPad. Je kantelt dus je iPad als je een bocht moet nemen. Via lokale Wi-Fi kun je tegen vrienden spelen. Er zijn 16 verschillende circuit, waaronder een trainingscircuit waar je kunt leren springen. Er zijn talloze motorfietsen en 14 verschillende coureurs. Helaas verschillen de motoren alleen in kleur en uitvoering van elkaar; het rijgedrag is niet zo heel verschillend.

2XL Supercross HD is gemakkelijk te spelen, je hebt de bediening snel onder de knie. Er zijn meerdere manieren om te spelen, zodat je niet snel verveeld raakt. Elke track is gemakkelijk, normaal of moeilijk te spelen waarbij je ook de gevoeligheid van de bediening kunt aanpassen. Elk parcours kun je spelen in de time trial, als training of in racemodus.

Downloaden: 2XL Supercross HD (tijdelijk gratis, normaal €3,99)

supercross motorcross

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2011, 17:46
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.