12 Dagen Cadeaus: Need for Speed Shift 2 Unleashed vandaag gratis voor de iPad

Apple geeft vandaag de racegame Shift 2 Unleashed gratis weg via de actie 12 Dagen Cadeaus. In het spel krijg je een veertigtal auto's, waarmee je over meerdere tracks heen kunt racen.

Shift 2 Unleashed iPadApple geeft vandaag met zijn 12 Dagen Cadeaus-actie het iPad-spel Shift 2 Unleashed gratis weg in Nederland en België. Ook de iPhone-versie is gratis te downloaden. De titel is deel van de Need for Speed-reeks, een populaire racegameserie van Electronic Arts. Met zo’n veertig wagens race je in de game over verscheidene tracks. Shift 2 Unleashed kost normaliter €3,99 in de App Store. Heb je de game nog niet op je iPad staan, dan is dit waarschijnlijk een goed moment om alsnog aan boord te klimmen. Afgelopen maand was Shift 2 Unleashed voor het eerst gratis verkrijgbaar, maar deze actie gold toen alleen in de Verenigde Staten.

Via de app 12 Dagen Cadeaus geeft Apple iedere dag na kerst een app, muzieknummer of e-book weg aan iOS-gebruikers. De actie loopt totdat Apple dit twaalf keer gedaan heeft, op 6 januari.

Downloaden: 12 Dagen Cadeaus (gratis)
Cadeau: Shift 2 Unleashed for iPad (tijdelijk gratis)
Ook voor de iPhone: Shift 2 Unleashed (tijdelijk gratis)

Let op: de hierboven genoemde 12 Dagen Cadeaus zijn alleen gratis te krijgen op de dag dat dit artikel op iPhoneclub verscheen, dus op woensdag 4 januari. Daarna zijn ze weer betaald.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 januari 2012, 11:46
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.