Path laat je foto’s uploaden van buiten de app

Path heeft een update gekregen en laat je nu foto's uploaden uit de camerarol. Voorheen kon je alleen realtime foto's maken via dit sociale netwerk.

path iphonePath voor iPhone kwam twee weken geleden beschikbaar als nieuwe sociale foto-applicatie voor maximaal 50 vrienden. De beperkingen waren nogal groot, want je kon geen foto’s van andere fotodiensten importeren en zelfs geen foto’s uit de camerarol uploaden. De enige mogelijkheid was het openen van de app en het maken van een foto. De gedachte daarachter was dat je je belevenissen hier-en-nu zou gaan delen, op het moment dat het gebeurt.

Met de update die vannacht beschikbaar kwam, zijn de mogelijkheden uitgebreid. Je kunt voor het eerst foto’s van buiten de app uploaden naar Path.


path iphone fotoIn het cameragedeelte zit nu een nieuwe Library-knop, waarmee je elke foto uit je camerarol kunt kiezen. Uploaden van foto’s uit andere fotomappen is nog steeds niet mogelijk. Ook daar zit een gedachte achter, namelijk dat de foto’s die je met de iPhone hebt gemaakt zijn voorzien van een geotag en tijdstempel. Upload je een oude foto, dan zal deze ook op een tijdstip in het verleden in je Path-stream verschijnen en niet als laatst toegevoegde foto. Met Path kunnen mensen dus echt terugzien wat je in de loop van de tijd hebt gedaan. Path heeft ook een nieuwe profielpagina gekregen en een optie om makkelijker andere Path-gebruikers te vinden. Er zit nog steeds een beperking op van maximaal 50 vrienden.

Downloaden: Path voor iPhone (gratis)

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.