Labyrinth en Labyrinth 2 krijgen update: Game Center en universele app

Labyrinth en Labyrinth 2 hebben een update gekregen. Labyrinth is als universele app nu ook voor de iPad, Labyrinth 2 heeft Game Center-koppeling gekregen.

labyrinthDe houten bordgames Labyrinth en Labyrinth 2 hebben een update gekregen. Het lijstje met vernieuwingen is voor beide games verschillend. De meest eenvoudige game Labyrinth heeft een nieuwe gebruikersinterface gekregen en is aangepast voor het Retina Display van de iPhone 4. Ook is deze game voortaan als universele app te installeren, wat inhoudt dat het zowel voor de iPhone als iPad geschikt is. In Labyrinth moet je een metalen kogel naar de uitgang op het speelbord laten rollen, zonder dat deze in een van de gaten valt.


Labyrinth is de variant waarbij je een simpel houten bord met kogel hebt. Bij Labyrinth 2 heb je te maken met ventilatoren, kogels, schuivende obstakels en andere lastige situaties. Hieronder zie je beide games naast elkaar:

labyrinth iphone   labyrinth 2 iphone

Deze game was al wel beschikbaar op de iPad. Bij de huidige update is dan ook niet aan de iPad-compatibiliteit gewerkt, maar wel aan de ondersteuning voor Game Center. In Labyrinth 2 versie 2.0 kun je 36 Game Center-achievements verdienen. Ook is er een leaderboard te zien van al je vrienden en alle spelers. De ontwikkelaar heeft bovendien de graphics aangepast voor het Retina Display op de iPhone 4.

Omdat het aanbod van Labyrinth-games inmiddels behoorlijk lang wordt, zetten we ze hier op een rijtje. Deze varianten hebben een update gekregen:

De iPad-versies van Labyrinth 2 hebben geen update gekregen:

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.