Disney brengt nieuwe kindergame Toy Story Mania uit

Disney heeft een nieuwe game voor kinderen uitgebracht in de App Store. Met Toy Story Mania moet je allerlei objecten gooien en schieten op voorwerpen. Het is de twaalfde iPhone-game van Disney tot nu toe.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

toy storyDisney heeft een nieuwe game in de App Store uitgebracht met de naam Toy Story Mania. Wie wel eens in de Disney-pretparken is geweest en daar de attractie Toy Story Mania heeft gezien, kan al een beetje aanvoelen wat de game te bieden heeft. In het pretpark stap je in een automatisch aangedreven wagentje met schietapparatuur. Er is een parcours uitgestippeld met schietschijven en andere voorwerpen waarop je moet schieten.


In de iPhone-game is de opdracht hetzelfde: via het scherm moet je schieten op voorwerpen. Je gaat samen met Buzz ringen gooien in Buzz Lightyear’s Flying Tossers, ballonnen laten knallen in Bo Beep’s Baa-loon Pop en leren schieten in het Green Army Men Shoot Camp. In Woody’s Rootin Tootin’ Shootin’ Gallery leer je dartpijltjes gooien en in Hamm’ n Eggs gooi je eieren naar de boerderijdieren. In elke minigame kun je een topscore halen, nieuwe bonuslevels unlocken en punten verdienen waarmee je uiteindelijk tickets krijgt.

Die tickets wissel je in bij de prijzenkast. Bij het spelen moet je bepaalde doelen halen, die verrassende reacties en speciale effecten tot gevolg hebben, zo beweert Disney. Gezien het thema van de game lijkt Toy Story Mania toch meer geschikt voor kleine kinderen. Als je de game meeneemt naar de Disney Resorts wacht er nog een extra verrassing.

toy story mania

Toy Story Mania is alweer de twaalfde game die Disney in de App Store uitbrengt. De meeste games zijn betaald en ook bij Toy Story Mania is dat het geval: €3,99.

Downloaden: Toy Story Mania (€3,99)

Informatie

Laatst bijgewerkt
5 november 2010 om 3:48
Categorieën
Games, Kinderen

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.