IJsjes kopen en portemonnee opwaarderen in MyOrder op de iPhone

MyOrder is een applicatie waarmee je via de iPhone bestellingen kunt plaatsen. In versie 1.1 van MyOrder is het mogelijk om je mobiele portemonnee op te waarderen, ijsjes op maat te bestellen en de menukaart te doorzoeken.

ijsjes kopenMyOrder is een applicatie waarmee je via de iPhone bestellingen kunt plaatsen en afrekenen wanneer je op een terras zit. Zojuist is versie 1.1 van MyOrder beschikbaar gekomen in de App Store, waarin nieuwe functies zijn toegevoegd. Zo kun je vanuit de applicatie je mobiele portemonnee opwaarderen en zoeken in de menukaart. Ook is het vanaf nu mogelijk om zelf je ijsje samen te stellen als je bij één van de ijssalons van Min 12 bent (te vinden in Friesland en op de Waddeneilanden). Het aantal locaties waar je met MyOrder terecht kunt breidt zich steeds verder uit: zo kun je straks ook in het Blauwe Theehuis en de Ben & Jerry’s-shop in Amsterdam terecht. De betaling verloopt via Rabo SMS betalen, waarbij het niet uitmaakt bij welke bank je zit.


Via het menu Meer kun je vanaf nu ook je saldo opwaarderen door de code van een MyOrder-opwaardeerkaart in te vullen. Deze opwaardeerkaarten zijn op de locaties zelf te koop voor 10, 20 en 50 euro. Opladen van je tegoed kan ook op de desktop via iDeal.

min 12

Zoals gezegd kun je nu ook zoeken in de menukaart. Dat werkt slimmer dan alleen op naam van het drankje of gerecht: als je op ‘whiskey’ zoekt krijg je verschillende whiskey-soorten te zien. Je hoeft dus niet alle merken af te lopen om te zien welke van jouw favoriete whiskeymerken een café op voorraad heeft.

Downloaden: MyOrder (gratis)

Informatie

Laatst bijgewerkt
6 juli 2009 om 12:30
Categorie
Diensten

Reacties: 20 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.