IUGO brengt Worms-achtige game Star Hogs uit

Gamesuitgever IUGO heeft de langverwachte game Star Hogs via de App Store beschikbaar gesteld. Het gaat om een soort Worms-achtig spel, waarbij je om beurten een wapen afschiet op je opponent.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

space hogsGamesuitgever IUGO heeft de langverwachte game Star Hogs via de App Store beschikbaar gesteld. De game is beschikbaar in een betaalde versie en een gratis Lite-versie. Het gaat om een soort Worms-achtig spel, waarbij je om beurten een wapen afschiet op je opponent. Bij elke ronde heb je maar een beperkte hoeveelheid energie, die je kunt gebruiken om jezelf te verplaatsen of om een wapen af te vuren.

Extra energie of geld om upgrades te kopen vind je verspreid over het speelveld. De richting van een schot wordt bepaald door de positie waar je op het scherm tapt. Hoe langer je de vuurknop ingedrukt houdt, hoe meer kracht er achter het schot zit. Er zijn 20 wapens beschikbaar, waaronder clusterbommen, lasers, gewone bommen en mijnen.

Koop je de betaalde versie (€3,99) dan heb je ook nog de mogelijkheid om multiplayer via Wi-Fi, 3G of EDGE met anderen te spelen. Speel je in je eentje, dan staan er 32 levels tot je beschikking. De multiplayer-optie bevat een onbeperkt aantal ‘levels’, aangezien de moeilijkheidsgraad volledig afhankelijk is van je tegenstander. Op een online scoreboard kun je zien hoe goed je ten opzichte van anderen presteert. Je kunt kiezen uit drie spelvarianten: Freeplay, Campaign en Multiplayer Online.

Downloaden: Star Hogs (€3,99) en Star Hogs Lite (gratis)

Touch Arcade heeft er alvast een previewfilmpje over gemaakt:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:45
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.