Nieuwe iPhone-games: Bubble Town en HydroTilt

HydroTilt en Bubble Town zijn twee nieuwe games voor de iPhone. Bij de ene moet je een druppel water verplaatsen, bij de andere op gezichtjes schieten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

HydroTiltPublisher X heeft de game HydroTilt Lite uitgebracht, een gratis versie van het 3D-platform/puzzelspel dat al eerder verscheen. De game ziet er mooi uit, is te bedienen met de accelerometer en doet denken aan Marble Madness of Mercury. Het doel is om water via verschillende platformen naar een bepaald doel te leiden: de koude kubus die van je druppel water een ijsblokje maakt. Het ijsblokje kun je vervolgens naar het aangegeven eindpunt rollen. Onderweg kom je diverse obstakels tegen.


In de Lite-versie vind je 5 van de 30 levels. De betaalde versie van HydroTilt is tijdelijk in prijs verlaagd: van €3,99 naar €2,39.

Bubble TownHet komt steeds vaker voor dat een spelletje bekend raakt dankzij MySpace en Facebook en vervolgens in andere varianten op de markt komt. Zo ook Bubble Town, een puzzelspel die je met de accelerometer en het touchscreen van de iPhone moet bedienen. Ontwikkelaar I-Play, die het spel al in een andere mobiele variant had uitgebracht, noemt het een van de succesvolste mobiele games van afgelopen jaar.
Bubble Town (€2,39) is een spel waarbij je met een kanon gezichtjes afvuurt, zodat groepen van drie of meer gelijkgekleurde gezichtjes ontstaan. Het is een simpele casual game, die je net zo makkelijk oppakt en weer neerlegt, maar een hoge verslavingsfactor heeft.

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 22:49
Onderwerp
Categorie
Games

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.