iPhone-taakapplicaties: reQall is voorlopig de beste

Er zijn heel wat taakmanagers voor de iPhone en je kunt met wat inventiviteit handige dingen ermee doen, zoals synchroniseren met Outlook. Maar welke is nu eigenlijk de beste?

takenlijst iphoneOnze collectie iPhone-tips groeit elke dag. Het plan is om meer dan 365 iPhone-tips te verzamelen zodat we elke dag van het jaar een andere tip op onze frontpage kunnen laten zien. Achter de schermen werken we eraan om de verzameling nog wat beter toegankelijk te maken. Op dit moment is het namelijk zo, dat een tip nauwelijks meer terug te vinden is nadat ‘ie van de frontpage is verdwenen. Da’s één van de acties die nog bij ons op het todo-lijstje staat om de website nog completer te maken. Een recent toegevoegde tip ging specifiek over dit onderwerp: todo-lijstjes. Of beter gezegd: het synchroniseren van taken met de iPhone. Daarin kwamen ToodleDo en Todo aan de orde, maar die twee ontbreken in het vergelijkende overzicht van taakapplicaties die Lifehacker heeft gemaakt.


reqallLifehacker probeerde de gratis iPhone-taakapplicaties reQall, To Do’s, Zenbe Lists, RTM en EasyTask. Ze geven toe dat het een willekeurige greep uit de App Store is: applicaties met aanvinklijstjes, telefoon-integratie en een Getting Things Done-insteek. Helaas hebben ze niet de beste applicatie uitgekozen; die taak ligt bij de lezer, die met behulp van een poll mag bepalen welke applicatie de beste is. Gek genoeg scoort de pas gelanceerde (maar toch niet helemaal gratis) applicatie Remember The Milk met 21% erg goed, maar de voorlopige winnaar is reQall.

Via: Lifehacker

Informatie

Laatst bijgewerkt
10 november 2008 om 13:51
Categorie
Diensten

Reacties: 36 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.