Remember The Milk: taken plannen op de iPhone

Remember the Milk is nu ook in de App Store te vinden als native applicatie. Met Remember the Milk kun je boodschappen en andere taken plannen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

remember_the_milkGebruikers van de dienst Remember the Milk kunnen vanaf nu makkelijker hun taken op de iPhone inplannen. Met Remember the Milk kun je taken beheren en waarschuwingen instellen, bijvoorbeeld om een pak melk te kopen als je naar de supermarkt gaat. Er was al een webapplicatie die was geoptimaliseerd voor de iPhone en iPod touch, maar de native applicatie die nu in ontwikkeling is zal meer functies bevatten.


Zo kun je straks alle activiteiten tussen de iPhone- en webversie van Remember the Milk synchroniseren. Je kunt op lijstweergave, Smart List, locatie en tijd sorteren en je kunt notities toevoegen aan taken. Ook handig: je kunt de GPS-functie van je iPhone gebruiken om te zien welke taken je dichtbij kunt uitvoeren. Dat houdt in, dat de applicatie je bijvoorbeeld herinnert dat je nog melk of andere boodschappen moet halen, wanneer je in de buurt van de supermarkt bent. Je kunt ook geavanceerd zoeken en de indeling van de applicatie beter aanpassen aan je wensen.

De iPhone-applicatie is helaas alleen beschikbaar voor gebruikers van Remember the Milk Pro en dat kost $25 per jaar.

Meer info: Remember the Milk Blog
Installeren: Remember the Milk (gratis)
Tipgever: Arvid

Reacties: 20 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.