Japans blog: volgende iPad is plat en heeft een grotere luidspreker

Een Japans weblog heeft een mockup gepubliceerd van wat de luidspreker van de volgende iPad zou moeten voorstellen. Ook stelt het blog op basis van een anonieme Chinese bron dat de iPad 2 plat zal zijn en iets kleiner zal zijn dan het huidige model.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

iPad 2 mockupOp een Japans weblog is een mock-up verschenen van wat de nieuwe en verbeterde luidspreker van de iPad 2 zou moeten voorstellen. Uit eerder gelekte foto’s werd nog geconcludeerd dat de opening aan de onderzijde van het apparaat waarschijnlijk een USB-ingang of een SD-kaartslot zou zijn. Als we de informatie van deze website mogen geloven, gaat het om een grotere luidspreker die voor een betere geluidskwaliteit zou moeten zorgen. Het weblog is geen bron met een bewezen staat van dan dienst als het om geruchten gaat, maar veel informatie komt wel overeen met wat we al wisten.

Volgens de anonieme Chinese bron van de website zal een kleinere zwarte rond rondom het scherm de volgende iPad zo’n 3 millimeter smaller maken dan het huidige model; de hoogte van de iPad zou dan 239 millimeter bedragen en de breedte 186 millimeter. Het LCD-scherm blijft wel van dezelfde grootte (9.7 inch). Als we de bron mogen geloven zal de onderkant van de iPad-behuizing, in tegenstelling tot de huidige iPad, helemaal plat zijn zoals de achterzijde van een iPod touch.

De bron meldt ook dat de productie van de nieuwe iPad reeds is gestart en dat de apparaten ergens tussen midden en eind januari geleverd zullen worden. Dit komt overeen met eerdere geruchten. Hoewel het Japanse weblog de informatie als ‘onbetrouwbaar’ bestempeld, stelt men dat de nieuwe iPad mogelijk twee camera’s zal hebben. Eén aan de voorzijde voor FaceTime-videobellen en een op de achterzijde voor het maken van filmpjes. Deze camera zou video’s van dezelfde kwaliteit maken als de iPhone 4-camera, die in 720P High Definition-formaat op kan nemen.

Via: 9 to 5 Mac

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.