iSteve: officiële biografie van Steve Jobs nu in pre-order te bestellen

iSteve, de geautoriseerde biografie van Steve Jobs, is nu in pre-order te bestellen. Het boek gaat 20 dollar kosten als gedrukt exemplaar en telt 448 pagina's. Levering is pas in maart 2012.

isteveAuteur Walter Isaacson is bezig met een biografie over Steve Jobs, zoals we al eerder schreven. Het verschil met eerdere boeken over Steve Jobs, is dat het voor de eerste keer om een geautoriseerde versie gaat. Jobs heeft toestemming ervoor gegeven, waardoor Isaacson meer dan anderen toegang kreeg tot nieuwe informatie. De auteur interviewde Jobs en zijn familieleden uitgebreid, sprak met belangrijke collega’s bij Apple, maar ging ook bij concurrenten langs. Het zal een definitief portret worden van de man die ons de iPod, de iPhone en de iPad bracht. Amazon heeft het boek nu in pre-order klaarstaan, maar de levering zal pas vanaf 6 maart 2012 plaatsvinden.


In de omschrijving van Amazon is al wel te achterhalen waar het boek over zal gaan: Steve Jobs’ professionele én persoonlijke leven. Drie jaar lang interviewde Isaacson diverse mensen uit Jobs’ omgeving en dat leverde een boek op die $19,80 in gedrukte versie of $14,99 als Kindle-ebook gaat kosten. Uitgeverij Simon & Schuster geeft het 448 pagina’s tellende boek uit.

Meer info: Amazon

Reacties: 17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.