Star Walk-sterrenapp krijgt update met zoekfunctie en kalender

Star Walk heeft een update gekregen met een astronomische agenda,

star walk iphoneDe sterrenapplicatie Star Walk heeft een update gekregen. De update is uitgebracht vanwege Yuri’s Night, het feit dat het op 12 april 50 jaar geleden is dat de eerste mens de ruimte in ging. De update geldt zowel voor de iPad-versie als voor de al veel langer bestaande iPhone-versie, die bovendien momenteel in de aanbieding is. Wat de iPad betreft heeft Vito Technology gezorgd dat voortaan augmented reality-functies beschikbaar zijn, als je een iPad 2 gebruikt. Camera, gyroscoop en kompas van de iPad 2 zorgen ervoor dat je een rijkere ervaring hebt.


Kijk je naar de sterrenhemel via deze app, dan zie je extra informatielagen. De augmented realityfunctie projecteert de info op de plek waarnaar je kijkt. Daardoor wordt het ook mogelijk om op klaarlichte dag te kijken waar de sterren zich bevinden.

star walk ipadIn de iPhone-versie vind je als vernieuwingen een ingebouwde kalender met astronomische gebeurtenissen, zodat je beter kunt plannen wanneer je naar de sterrenhemel kijkt. Je kunt gebeurtenissen bookmarken en via sociale netwerken delen met anderen. Verder is er een zoekfunctie toegevoegd en heb je een verbeterde weergave van de sterrenhemel. De bedieningsknoppen zijn ook iets aangepast. Zoals gezegd: de iPhone-versie is momenteel met korting te krijgen. Voor de iPad-versie betaal je nog wel de normale prijs.

Downloaden: Star Walk voor iPhone (€0,79 – normaal €2,39)
Ook verkrijgbaar: Star Walk voor iPad (€3,99)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
9 april 2011 om 13:52
Onderwerp
Categorie
Onderwijs

Reacties: 15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.