Archief voor 'AirTag'

AirTag objecten scannen

AirTag gevonden? Dit kun je doen

Misschien vraag je je af wat je moet doen als je een AirTag hebt gevonden. Hoe vind je de eigenaar? En wat gebeurt er als iemand anders jouw AirTag heeft gevonden? In dit artikel leggen we uit wat je kunt doen.

AirTag
AirTag voorkant in hand

AirTag als NFC-tag gebruiken: zo doe je dat

Snel automatiseringen doen met een tikje

Wist je dat je de AirTag ook als NFC-tag kan gebruiken voor automatiseringen? Je kan dan bijvoorbeeld een HomeKit-scène activeren. Alles over hoe je de AirTag gebruikt als NFC-tag, zoals het instellen en praktische toepassingen, lees je hier.

AirTag
AirTag in plant

Zo werkt de Verloren modus op de AirTag

Als je je AirTag kwijt bent

Ben je je AirTag kwijtgeraakt, dan kun je deze in Verloren modus zetten. Anderen kunnen dan meehelpen om jouw AirTag terug te vinden. Dit is hoe het werkt.

AirTag
AirTag voorkant in hand

Zo voorkomt Apple stalking met de AirTag

Apple is er enorm trots op dat de AirTag allerlei functies bevat om stalking te voorkomen. Als er ongemerkt een AirTag met je meereist krijg je een melding en kun je de AirTag uitschakelen. Ook zou je het serienummer kunnen doorgeven aan de politie.

AirTag
AirTag

Zo vind je het AirTag serienummer

De AirTag is eigenlijk een miniatuur computer en beschikt dan ook over eigen firmware en een serienummer. Wil je weten wat het serienummer van je AirTag is? Dat is heel gemakkelijk.

AirTag