ZweiPhone geeft je iPhone een downgrade

De stickers van zweiPhone zijn bedoeld om je te onderscheiden van vrienden. De stickers zijn voorzien van een foto van een oud
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

zweiphone“Downgrade today!” is de slogan die op de verpakking van de ZweiPhone-stickers staat. Met deze stickers kun je je iPhone voorzien van een sticker met de opdruk van telefoons die al lang van de markt zijn verdwenen. En dat is nodig, want als iedereen in je vriendenkring op de iPhone is overgestapt moet je drastische maatregelen nemen om je nog te kunnen onderscheiden. Je kunt kiezen uit diverse oude telefoons, van Ericsson T28 tot Nokia 5190.

De manier waarop zweiPhone de stickers aanbiedt is wel wat onhandig: na betaling van $14 via PayPal krijg je 14 stickers toegestuurd, waarvan je er misschien maar eentje gaat gebruiken. De rest kun je aan je vrienden weggeven – waardoor je je nog steeds niet kunt onderscheiden van je vrienden. Er zullen 500 stickersets worden gemaakt. De bedenkers hebben ook grotere uitvoeringen gemaakt, die je voor $28 als poster aan de muur kunt hangen.

Meer info: zweiPhone
Via: CNET

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 april 2009, 0:18
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.