Zoeken naar contactpersonen, berichten, notities en websites met Search (Cydia)

Search is een applicatie, te vinden in Cydia, waarmee je door contactpersonen, e-mails, sms'jes, notities en webpagina's kunt zoeken. Bij dit laatste wordt gebruikgemaakt van Google, en niet van jouw bookmarks of zoekgeschiedenis.
Ramy Mobarak - · Laatst bijgewerkt:

Search [Cydia]Search is een applicatie die een paar dagen geleden in Cydia is verschenen. Je kunt hiermee zoeken naar contactpersonen, e-mails, sms’jes, notities en websites. De applicatie zoekt niet automatisch naar alles waar je zoekwoord in voorkomt, maar je moet eerst zelf aangeven waar je naar op zoek bent. Dit in tegenstelling tot QuickGold, die wel meteen naar alles zoekt.
Een handige feature is dat je het zoekresultaat nog binnen Search kunt bekijken, zonder dat je bijvoorbeeld bij een e-mail, naar de mail-applicatie wordt doorgestuurd.

Een nadeel hiervan is dan wel weer dat je er niet op kunt reageren, maar zelf alsnog naar de bijbehorende applicatie zult moeten gaan. De zoekfunctie voor het web maakt gebruik van Google en zoekt niet naar jouw bookmarks of geschiedenis.

Een alternatief in de App Store is er niet, maar de hierboven genoemde QuickGold is ook in Cydia te vinden. Deze zoekt niet alleen contactpersonen en webpagina’s, maar ook naar (third party-)applicaties.

Via: AppleiPhoneSchool

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:35
Categorie Jailbreak
Onderwerpen cydia, spotlight, zoeken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.