Windblocker-iphone

Windblocker: een ruisonderdrukker voor je iPhone uit Friesland

Ben jij regelmatig moeilijk te verstaan op je IPhone door alle wind die langs je oren blaast? Met de Friese Windblocker haal je alle achtergrondruis weg.
Bram Balk - · Laatst bijgewerkt:

Heb jij moeite om een verstaanbaar telefoongesprek te voeren omdat de wind hard langs je lijf giert? Daar hebben een stel Friese ondernemers iets op bedacht: de Windblocker. Dit is een bolletje die dient als een soort plopkap voor je iPhone. Doordat de zachte structuur de lucht opvangt, verdwijnt alle achtergrondruis die de wind produceert. De makers van het product hebben grote plannen, want ze zijn gespot op de Amerikaanse computerbeurs CES. Hij is overigens ook beschikbaar voor andere smartphones. Een prijs is nog niet bekend.

Windblocker-iphone

In een interview met de website Numrush bevestigt woordvoerder Erik van der Waard de ambities voor dit nieuwe product:

Wij willen het product internationaal aan de man willen brengen en denken aan branches waarbij er vaak buiten moet worden gebeld.

Windblocker zou bij die mensen standaard tot de basisuitrusting moeten horen, vindt Van der Waard. In ieder geval lijkt het ons een handige gadget voor mensen die aan outdoor-sporten doen. Ben je eindelijk verstaanbaar als je bovenop de berg je moeder belt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 januari 2015, 20:07
Categorie Accessoires
Onderwerp friesland

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.