Waterrimpel fungeert als iPad-standaard

Je kan de iPad er tegenaan zetten voordat hij blijft staan en het is geen alledaags object. Ontmoet de Faucet van Elecom, een waterrimpel die je onder de iPad legt.

iPad standaard Elecom Faucet van NendoElecom’s Faucet is een bijzondere standaard voor de iPad. Als je de iPad recht van voren bekijkt, lijkt het wel alsof de tablet op een waterrimpel staat. Ook de achterkant van de standaard is bijzonder. De iPad leunt tegen de waterstraal die uit een zwevende kraan komt. Het gadget is ontworpen door Nendo en is verkrijgbaar in transparant blauw, wit, zwart en ‘doorzichtig’.

De standaardjes worden verkocht op de Japanse website Elecom. Op de website DesignBoom is inmiddels een kleine discussie losgebarsten of de Faucet nou stijlvol is en goed bij de iPad past, of meer weg heeft van een prulletje dat je bij de één-euro-bazaar kan halen. Een ander kritiekpunt is dat het juist had moeten lijken alsof het water uit de iPad zou komen. Bijzonder is de standaard in ieder geval. Het is eigenlijk gewoon een kunstwerkje op zichzelf waar je, na de toevoeging van een rubbertje, Apple’s tablet recht tegenaan kan zetten.

iPad standaard Faucet zonder iPad

De prijs van de spraakmakende iPad-standaard is nog niet bekend.

Via Gizmodo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 augustus 2011, 17:01
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.