Vlc4iphone heet nu ZodPlay

ZodTTD heeft de videoplayer vlc4iphone een andere naam gegeven: de applicatie heet nu ZodPlay zodat de ontwikkelaar niet meer alleen vastzit aan de technologie van VLC.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

FFplayDe mediaplayer vlc4iphone heeft een nieuwe naam gekregen: ZodPlay. Inmiddels is versie 0.9.5 van ZodPlay beschikbaar gesteld aan de betatesters van ZodTTD. De naamswijziging was nodig om te zorgen dat de mediaspeler niet aan VLC vastzit: zo zou FFmpeg en z’n frontend FFplay (zie afbeelding) ook een goed alternatief kunnen zijn.

Ontwikkelaar ZodTTD is ondertussen bezig om een snellere en meer compatibele versie van vlc4iphone te maken, die ook meer functies bevat. Sinds versie 0.9.0 zijn weer een aantal nieuwe dingen toegevoegd, zoals ondertitels (niet getest), een audio-visualisatie tijdens het afspelen van muziek en een bestandsbrowser. Je zit niet meer vast aan één folder, maar kunt naar elke gewenste folder bladeren. De applicatie is ook stabieler geworden, maar ook een flink stuk groter: 20MB! Je kunt daarom maar beter wat ruimte maken voordat je installeert.

Meer info: ZodPlay

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:34
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.