Vanmiddag om 16:00 uur live: iCulture Weekly #5

iCulture Weekly heeft vanmiddag de vijfde live-uitzending, met een sponsor: KPN. In deze aflevering weer de vaste rubrieken, zoals interessante apps, nieuws, interview met een ontwikkelaar en leuke accessoires.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

iCulture WeeklyWoensdagmiddag om 16:00 uur: weer tijd voor een nieuwe aflevering van iCulture Weekly, onze wekelijkse webcast met nieuws over de iPhone, iPad, apps en accessoires, met dank aan sponsor KPN die dit mogelijk maakt. Zoals al eerder aangegeven zijn we iCulture Weekly samen met The Crowds begonnen met de intentie om er een wekelijkse nieuwsshow over iPhone/iPad/Apple TV en alles iOS te maken.

Achter de schermen proberen we nieuwe dingen uit en al is dat voor de gewone kijker niet meteen zichtbaar: je zult merken dat de afleveringen ook aan de ‘voorkant’ steeds beter worden. Ambities om op tv te komen hebben we (nog) niet, maar dat is ook niet de formule van een webcast. De aflevering van vanmiddag zal weer de vaste ingrediënten bevatten: actueel nieuws, tips voor interessante apps, een interview met een ontwikkelaar en een aantal accessoires waar de komende tijd bij het koffieapparaat over gepraat gaat worden. In deze aflevering in ieder geval een gesprek met Jaap Koeman, de initiatiefnemer van TaxiId, waarover straks een artikel op iPhoneclub.

Live meekijken kan vanaf 15:45 uur via de website van Fast Moving Targets. De uitzending begint zelf om 16:00 uur, maar de stream zal iets eerder ingeschakeld zijn.

Eerdere afleveringen van iCulture Weekly #1, iCulture Weekly #2, iCulture Weekly #3 en iCulture Weekly #4 zijn ook on-demand te bekijken via YouTube (of hier in de zijbalk).

We hopen in deze aflevering ook het probleem met de gemengde beeldverhouding te hebben opgelost – er wordt in ieder geval nu op het moment van schrijven heel hard aan gewerkt. Er is helaas nog geen statusupdate te melden over de afleveringen via iTunes.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2012, 15:36
Categorie Achtergrond
Onderwerp iculture weekly

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.