Swipespot Tablet Stand Air: Nederlandse iPad-winkelstandaard

De Swipespot Tablet Stand Air is een iPad-standaard voor in winkels, gemaakt in Nederland.

Swipespot Tablet Stand Air iPad-standaard dichtbijDe makers van de Nederlandse iPad-standaard Swipespot hebben een nieuwe variant geïntroduceerd. De Swipespot Tablet Stand Air is een transparante standaard waarmee je de iPad op gebruikshoogte middenin een ruimte kunt zetten. Dit is vooral handig voor bedrijven, die op de iPad bijvoorbeeld informatie willen tonen over een specifiek voorwerp. Het is dan ook mogelijk om de naam en het logo van je bedrijf op de standaard te laten zetten.

Dat de Swipespot Tablet Stand Air niet voor iedere willekeurige iPad-bezitter bedoeld is, blijkt ook wel uit de prijs van de standaard. Deze kost maar liefst 780 euro exclusief BTW. Dat is wel 200 euro goedkoper dan de originele Swipespot, toen wij hier vorig jaar over schreven. De prijs staat volgens de makers niet vast: heb je een groot aantal dat je wil bestellen, dan kun je een factuur opvragen.

Een iPad in de Swipespot-standaard is volgens de makers tegen diefstal beschermd. Het is ook mogelijk om een oplaadkabel aan de bevestigde iPad te hangen. Deze wordt langs het frame geleid, waardoor je hem niet zomaar ziet zitten.

Swipespot Tablet Stand Air iPad-standaard overzicht

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 maart 2013, 18:40
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.