Swipespot Desk Tab: Nederlandse iPad-standaard voor kassa’s

De Desk Tab van het Nederlandse Swipespot is een iPad-houder voor achter de kassa, die op maat kan worden gemaakt voor bedrijven.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Swipespot Desk TabHet Nederlandse Swipespot heeft een speciale iPad-houder op de markt gebracht, waarmee de iPad goed gebruikt kan worden als bijvoorbeeld een kassa. De Desk Tab leunt op de hoek van je tafel en wordt op maat voor bedrijven gemaakt. Hierdoor kun je er een eigen, lichtgevend logo op laten zetten en een kleur kiezen. Je kunt de Desk Tab nog meer naar eigen smaak aanpassen door te kiezen voor andere metalen covers.

Swipespot Desk Tab 2De Desk Tab beperkt je iPad niet alleen tot het gebruik als een kassa, maar aangezien de hoogte waarop de tablet zich bevindt is dit wel ideaal. Swipespot levert ook aangepaste versies met bijvoorbeeld pinautomaten, printers, RFID-scanners en andere accessoires. Je iPad zit opgesloten achter een metalen cover, die alleen met een sleutel kan worden geopend. Hierdoor kan iemand niet snel je kassa van een tafel liften en onder zijn jas steken.

Dit is zeker niet de eerste iPad-houder van Swipespot: het Nederlandse bedrijf introduceerde anderhalf jaar geleden nog de Table Stand, een zuil speciaal bedoeld voor je iPad. Hiermee is het makkelijk om een iPad bijvoorbeeld in een museum, restaurant of winkel neer te zetten. Grote merken als Philips Denemarken, Coca Cola Australië en Nespresso haalden de zuil al snel in huis.

Swipespot Desk Tab 3

Je moet wel diep in de buidel tasten om je eigen Desk Tab te laten maken: één iPad-houder kost op het moment 980 euro. Dit is exclusief BTW, maar inclusief jouw zelfgekozen kleur en logo.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 december 2012, 13:01
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.