SpotLock: iPhone vergrendelen door naar Spotlight te vegen (jailbreak)

De jailbreaktweak SpotLock zorgt ervoor dat je de iPhone kunt vergrendelen door naar de Spotlight-pagina te gaan. Hierdoor hoef je de slaapknop niet langer in te drukken.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

SpotLockVia het Spotlight-scherm van de iPhone kun je makkelijk een app, een bericht of een contactpersoon opzoeken. Maak je echter geen gebruik van deze functie, dan heb je vrij weinig aan het scherm aan de linkerzijde van je beginscherm. De jailbreak-tweak SpotLock vervangt de Spotlight-pagina met een vergrendelingsfunctie, waardoor je de iPhone kunt vergrendelen door naar de zijkant van het scherm te vegen.

SpotLock is een alternatieve wijze om je iPhone mee te vergrendelen, waarvoor je niet op de knop bovenop je iPhone hoeft te drukken. Handig wanneer je zoveel mogelijk vanaf het touchscreen wil doen, maar het kan ook voor wat frustraties zorgen: veeg je de verkeerde kant op, dan is je iPhone onbedoeld vergrendeld.

Hoewel je de iPhone met een veeg op het scherm kunt vergrendelen, is het met SpotLock niet mogelijk om je iPhone zonder de slaapknop te activeren. Heel gek is dit ook niet: om dit te doen zou het touchscreen constant geactiveerd moeten zijn.

SpotLock is gratis te downloaden via de repository van BigBoss.

Bron: iDownloadBlog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 16:23
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, spotlight

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.