Sn0wbreeze gepland voor 12 oktober (jailbreak)

iH8sn0w gaat op 12 oktober sn0wbreeze uitbrengen, een jailbreak-tool die vergelijkbaar is met PwnageTool, maar bedoeld is voor Windows-gebruikers.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ih8snow iphoneSn0wbreeze is een project waarmee de functionaliteit van PwnageTool ook op Windows beschikbaar komt. iH8sn0w heeft meer details vrijgegeven over het project, dat hij een paar dagen geleden aankondigde. Sn0wbreeze zal alleen beschikbaar zijn voor Windows en komt 12 oktober beschikbaar.

Als deze tool inderdaad vergelijkbaar is met PwnageTool, zou dat betekenen dat je je eigen custom firmware onder Windows kunt maken, net zoals nu al op de Mac mogelijk is. Volgens iH8sn0w zal sn0wbreeze geschikt zijn voor de iPod touch 2G en de iPhone 3GS met firmware 3.0. Zodra er een stabiele build beschikbaar is kunnen betatesters zich aanmelden om sn0wbreeze te proberen.

Alles is af te leiden uit een reeks tweets die iH8sn0w vandaag publiceerde:

The new project that we are working on is sn0wbreeze. It is basically PwnageTool for Windows. Our ETA is October 12.
We will ask for Beta Testers as soon as we have a stable build ready!
It will be pretty much everything the the Mac version of PwnageTool can do atm.

Meer informatie volgt, maar ondertussen kun je ook iH8sn0w’s Twitter-account in de gaten houden want hij geeft regelmatig antwoord op brandende vragen.

NB: In de reacties hieronder zullen vragen en problemen rond jailbreak in het algemeen worden verwijderd. Daarvoor kun je terecht in het jailbreak-forum.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2013, 13:50
Categorie Jailbreak
Onderwerpen ih8sn0w, jailbreak, pwnage tool, sn0wbreeze

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.