ScotteVest brengt trenchcoat met iPad-opbergvak uit

Scott eVest heeft een trenchcoat met opbergvakken voor iPad, schoenen, shirts en waterflessen geïntroduceerd. Het is bedoeld als vervanger van de carry-on luggage.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ipad kledingScotteVest heeft al een complete productlijn met iPad-compatible kleding gemaakt. Zes jassen en twee mouwloze bodywarmers voor mannen en vrouwen zijn al verkrijgbaar, allemaal voorzien van het Personal Area Network (PAN), waarbij je de kabels van je oordopjes kunt wegwerken in het binnenwerk van de jas. En een Weight Management System zorgt ervoor dat het gewicht van al die gadgets goed verdeeld is over je lichaam, zodat het dragen van een gadgetgevulde jas comfortabeler is dan het meenemen van een tas. De nieuwste aanwinst in het productaanbod is de trenchcoat, waarin je zelfs schoenen en een schoon shirt kunt meenemen.

Voor alle duidelijkheid: dit is geen grapje: de Scott eVest Carry-On Coat is bedoeld als een vervanger van de handbagage in een vliegtuig. Je hoeft niet met een tas te slepen, maar stopt alles in je zakken. Bij de tassencontrole leg je de complete jas inclusief inhoud op de band. Het klinkt wat ongelooflijk, maar ook al kun je waterflessen, zonnebrillen, schoenen en een riem meenemen, Scott belooft toch dat zijn zakken niet hinderlijk uitsteken, dankzij het ‘Nobulge TM Pocket Design’.

scottevest coat

Via: Technabob

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2012, 14:37
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.