SBSettings v1.10: hold-functionaliteit voor toggles en nieuw thema (jailbreak)

De nieuwe versie van SBSettings bevat een nieuwe API voor het toevoegen van extra functionaliteit aan toggles. Ook is er een nieuw standaardthema en zijn er kleine aanpassingen aan o.a. de weergave van het vrije geheugen.
Edward Neve - · Laatst bijgewerkt:

SB Settings v1.10SB Settings heeft vandaag een update gekregen naar versie 1.10. Met SBSettings krijg je veel sneller toegang tot functies als Bluetooth, Wi-Fi, de helderheid van je scherm, 3G, vliegtuigmodus, de iPod-functie en nog veel meer. Dit door met je vinger een horizontale slide over de statusbalk te maken. Met zogeheten toggles kun je dan deze functies aan en uit zetten.

De nieuwe versie bevat een aantal leuke verbeteringen ten opzichte van de vorige. Belangrijkste verbetering is de nieuwe API, die het mogelijk maakt om extra functionaliteit op te roepen door een bepaalde toggle langer ingedrukt te houden.

Hierdoor kan een ontwikkelaar een extra menu of een extra feature ‘achter een toggle hangen’. Deze mogelijkheid is nu nog niet aanwezig bij de huidige set maar de ontwikkelaar geeft aan dat er spoedig toggles komen die gebruik gaan maken van deze nieuwe feature. Verder is het standaardthema vervangen door het Tenuis Matte-thema, wat een stuk strakker oogt dan het oude (zie screenshot).  Ook is de weergave van het beschikbare geheugen verbeterd zodat het juiste aantal MB’s nu meteen wordt weergegeven, in plaats van pas na 5 seconden.  Mochten jullie nog goede ideeën hebben voor een handige toggle in SB Settings, laat het weten in de comments!

SB Settings is beschikbaar via de Big Boss source in Cydia.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 1:19
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.