Safari Tab Closer: sluit alle Safari-tabs in een keer (jailbreak)

Safari Tab Closer is een add-on voor de Safari browser waarmee het mogelijk is om in een keer alle openstaande tabbladen te sluiten en een enkele blanco tab over te houden.
Edward Neve - · Laatst bijgewerkt:

Safari Tab CloserSafari Tab Closer is een add-on voor je Safari-browser en is vandaag in Cydia verschenen. De actieve mobiele surfers onder jullie zullen het wel eens meemaken dat er een flink aantal tabbladen open staat in Safari. Standaard kunnen er maximaal acht naast elkaar open staan (alhoewel ook dit te omzeilen is). Wanneer je deze wilt sluiten moet je steeds rechtsonder op het tab-icoon drukken om iedere tab afzonderlijk te sluiten. Dit kan nu veel sneller door het installeren van deze add-on.

Na installatie van Safari Tab Closer komt er geen extra icoon bij op je SpringBoard maar wordt de functie automatisch geïmplementeerd in je Safari-browser.

Wanneer je nu het tab-icoon rechtsonder ingedrukt houdt verschijnen de opties ‘Close all tabs’ en ‘Cancel’. Deze eerste optie zorgt ervoor dat alle tabbladen worden gesloten en je er slechts een (blanco) overhoudt. Erg handig!

Safari Tab Closer is verkrijgbaar via de Big Boss repo in Cydia.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2009, 23:57
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.