RedEye: gebruik je iPhone als universele afstandsbediening

Raak je ook altijd alle afstandsbedieningen kwijt van de tv, dvd-speler, home cinema set en alle andere apparaten? Dan is RedEye misschien een goede oplossing. Deze maakt het mogelijk om met een iPhone alle apparaten te bedienen die gebruik maken van infrarood.

RedEye Raak je ook altijd alle afstandsbedieningen kwijt van de tv, dvd-speler, home cinema set en alle andere apparaten? Dan is RedEye misschien een goede oplossing. Deze maakt het mogelijk om met een iPhone alle apparaten te bedienen die gebruik maken van infrarood. Dit gebeurt door middel van een speciale iPhone-dock, die naast de mogelijkheid om de iPhone op te laden, ook met het draadloos netwerk verbonden is. Hierdoor kan de iPhone draadloos signalen doorgeven aan de dock, die deze door middel van infrarood doorgeeft aan de desbetreffende apparaten.

Na aanschaf van een RedEye-dock en de gratis bijbehorende applicatie is het mogelijk je iPhone als universele afstandsbediening te gebruiken. Wil je in meerdere kamers de apparaten bedienen, dan kun je simpelweg meer docks aanschaffen.

RedEye is online te koop voor $188. Op te website van RedEye staat vermeld dat de dock ook naar Nederland en België wordt verzonden.

In het onderstaande filmpje zie je een demonstratie van RedEye:

Via: Gizmodo
Meer info: website van RedEye

Download applicatie: RedEye (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 december 2009, 10:25
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.