qTweeter krijgt update: upload video’s naar Twitter en Facebook (jailbreak)

qTweeter heeft een update gekregen waardoor er nu ook video's vanuit de applicatie geupload kunnen worden naar Twitter en Facebook.
Edward Neve - · Laatst bijgewerkt:

qtweeterqTweeter, het programma in Cydia waarmee je berichten en foto’s op Twitter en Facebook kunt plaatsen, heeft een update gekregen naar versie 2.0 Met deze update is de mogelijheid toegevoegd om naast foto’s ook video’s te plaatsen op de netwerksites. Dit kan zowel met de iPhone 2G, de 3G als natuurlijk ook de 3GS. Bij de eerste twee is het noodzakelijk dat je (ook te vinden in Cydia) het programma Cycorder installeert waarmee je kunt filmen. Voor de 3GS hoeft je niets extra’s te installeren; die ingebouwde camera ondersteunt immers al van zichzelf video-opnamen.

qTweeter maakt dus gebruik van video’s die je met Cycorder of de standaard videofunctie hebt gemaakt, om deze te kunnen uploaden naar Twitter of Facebook. Voor het uploaden maakt het gebruik van de diensten van TwitVid. Je hoeft TwitVid hiervoor niet op je iPhone geïnstalleerd te hebben.

Eerder had qTweeter al ondersteuning voor foto’s en zogenaamde Music Tweets, Safari Tweets en YouTube Tweets. Hiermee kun je aan je vrienden laten zien waar je naar luistert, naartoe surft of welke YouTube-video je op dat moment aan het bekijken bent.

qTweeter en eventueel Cycorder zijn te installeren in Cydia via de (standaard) Ste Packaging source. qTweeter is eerst te gebruiken als gratis trial en kost daarna 4,99 dollar.

via AppleIphoneSchool

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 1:17
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.