PwnageTool 2.0.3 met beta 6 Installer 4.0 en nieuwe versie QuickPwn

Het iPhone Dev Team heeft vannacht PwnageTool 2.0.3 uitgebracht, met ondersteuning voor firmware 2.0.2 5C1. Ook is er een nieuwe versie van QuickPwn.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

pwnage 2.0.3PwnageTool 2.0.3 is nu beschikbaar via de interne updatefunctie Sparkle. Krijg je de nieuwe versie niet meteen in beeld, dan kun je met Command-U een updatecheck forceren. Je kunt de nieuwe versie ook handmatig downloaden. Nieuw in deze versie is de ondersteuning voor iPhone- en iPod touch-firmware 2.0.2 5C1 en bovendien is de nieuwste versie van Installer 4.0 beta 6 meegeleverd.

Ook nieuw: Duitse lokalisatie, omdat uit eerder gepubliceerde statistieken bleek dat er nogal wat Duitse bezoekers naar de website van het iPhone Dev Team kwamen.

PwnageTool moet als .tbz-bestand gedownload worden volgens de aanwijzingen op de website van het iPhone Dev Team (je vindt daar ook de SHA1-sum om de authenticiteit te controleren).

Het iPhone Dev Team bracht bovendien build 150 van de betaversie van QuickPwn uit, het Windows-tool met de vernieuwde gebruikersinterface van Poorlad. Het bevat onder andere bugfixes voor YouTube en BootNeuter-ondersteuning voor het unlocken van eerste generatie iPhones. Het gaat hier om betasoftware, dus denk na voordat je aan de slag gaat. QuickPwn voor de Mac wordt op dit moment getest en komt uiterlijk volgende week beschikbaar.

En voor wie zich nog afvroeg hoe het staat met de unlock van de iPhone 3G: er is de afgelopen tijd geen voortgang geboekt. Je hoort het zo snel mogelijk van ons zodra er een doorbraak is.

Downloaden: PwnageTool 2.0.3 en QuickPwn build 150.

Bron: iPhone Dev Team – Happy Update Day!

Update: De eerder vannnacht uitgebrachte versies van Pwnage Tool 2.0.3 en QuickPwn bevatten een storende fout die kon leiden tot problemen. Inmiddels heeft het iPhone Dev Team twee nieuwe updates vrijgegeven die deze problemen moeten voorkomen. De downloadlinks in het nieuwsbericht zijn gefixt en zijn nu voor de verbeterde versies.

Dank aan Christophe en Job voor de nieuwssubmit!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:59
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.