Nieuwe QuickPwn voor 64-bits Windows-systemen

Problemen met 64-bits Windows Vista hebben ertoe geleid dat er een nieuwe versie van QuickPwn moest worden uitgebracht. Ook bij PwnageTool zijn er nog problemen; daar wordt aan gewerkt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

quickpwn guiHet iPhone Dev Team schrijft dat ze wat problemen hadden met iPod touch-toestellen en de laatste versie van PwnageTool voor de Mac. Soms werden onjuiste rechten gegeven of bleek de keychain geen wachtwooden op te slaan. Het is daarom verstandig om nog even te wachten tot de volgende release, die via Sparkle beschikbaar komt. Deze release wordt op dit moment getest.


Er blijken ook problemen te zijn met QuickPwn, met name op 64-bits Windows-systemen. Dat probleem kon meteen worden opgelost met een nieuwe versie, die geschikt is voor alle versies van Windows. Wel kunnen er nog wat bugs zijn omdat het om betasoftware gaat.

WinPwn kon natuurlijk iet achterblijven; CMW heeft op de blog een update met wat meer informatie over de vertraging geplaatst.

Update: De eerder vannnacht uitgebrachte versies van Pwnage Tool 2.0.3 en QuickPwn bevatten een storende fout die kon leiden tot problemen. Inmiddels heeft het iPhone Dev Team twee nieuwe updates vrijgegeven die deze problemen moeten voorkomen. Zie hieronder voor de nieuwe downloadlinks:

Downloaden: PwnageTool 2.0.3.1 en QuickPwn build 150 RC3.

Via: iPhone Dev Team
Tip van Laurens, bedankt!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
26 oktober 2009 om 0:40
Categorie
Jailbreak
8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.