David Pogue test iPhone camera

David Pogue is een van de gelukkigen die als eerste de Apple iPhone mocht testen. Naast een uitgebreid review heeft hij ook de camera van de iPhone aan een test onderworpen en een fotogalerij van de testfoto's gemaakt.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

David Pogue is bij zijn review van de Apple iPhone niet over een nacht ijs gegaan. Naast een uitgebreid verhaal en een hilarisch videoreview heeft hij ook de camera in de iPhone kritisch onder de loep genomen. Het resultaat van zijn tests kun je bekijken in een online slideshow op de website van de New York Times. Wij laten hier alvast twee voorbeeldfoto’s zien. De foto’s zijn overigens vergelijkbaar in kwaliteit als de eerste foto’s die eind april waren opgedoken.

De twee foto’s hieronder laten een positief en een negatief punt van de ingebouwde 2 megapixel-camera in de Apple iPhone zien: bij goed licht levert de iPhone prima foto’s, maar als er weinig licht is blijft er van de foto’s (helaas) niet veel meer over. Voor meer foto’s kun je terecht op David’s slideshowpagina.


Test iPhone camera - goede lichtcondities

Once again: good light = good color.


Test iPhone camera - slechte lichtcondities

In low light, however, things tend to fall to pieces.

Helaas is er in de foto’s geen EXIF-data te ontdekken, maar wie die details wil weten hoeft nu niet lang meer te wachten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2012, 15:24
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.