Philips CinemaOne: Speakers voor iPhone en DVD speler

De Philips CinemaOne is een DVD-speler en geeft je ook de mogelijkheid om muziek van je iPhone of iPod via de ingebouwde speakers te beluisteren. Maar liefst 6 speakers en een subwoofer, in zo'n compact apparaat.

Philips heeft een nieuw product aangekondigd dat ook voor de iPhone geschikt is, namelijk de CinemaOne. De CinemaOne kun je op je tv aansluiten zodat je hem als een DVD-speler kunt gebruiken, maar hij bevat ook een iPhone- of iPod-dock, waardoor je je muziek via de speakers van CinemaOne kan beluisteren. De CinemaOne bestaat uit maar liefst zes speakers en een subwoofer. Dit home cinema system heeft volgens Philips slechts de afmetingen van een voetbal, namelijk 27.3 x 17.2 x 27.3 cm (breedte x hoogte x diepte).

Philips’ CinemaOne kan bijna ieder video-formaat afspelen, inclusief DivX, Mpeg en WMV, van ieder type CD, DVD of iPod. De iPod is met een afstandsbediening te besturen, met alle liedjes zichtbaar op het tv-scherm.

CinemaOne wordt aangesloten via een HDMI-aansluiting en films kunnen worden weergeven tot 1080p HD-resolutie. Ook foto’s zijn te bekijken, te roteren en je kunt zelfs inzoomen.

Via een USB-aansluiting is het mogelijk om muziek vanaf een USB-stick te beluisteren.

Een prijs en releasedatum zijn nog niet bekendgemaakt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 september 2008, 16:02
Categorieën Accessoires, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.