Partytime! iPhoneclub viert tweejarig bestaan met grote iPhone-party: 12 december, Haarlem

iPhoneclub viert op 12 december het tweejarig bestaan en geeft daarom een grandioze party in Haarlem.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphoneclub_partyWe hadden het lang geleden al beloofd: een iPhoneclub-feest om de 25.000e forumaanmelding te vieren. Inmiddels zijn we de 30.000 actieve forumleden alweer een tijdje voorbij, maar gelukkig is er altijd wel een reden te verzinnen om een feestje te geven: het aanstaande tweejarig bestaan van iPhoneclub. Op 12 december 2008 vanaf 20:00 uur organiseren we een grandioze party in Club 023, in het centrum van Haarlem. Wat kun je verwachten? Club 023 zorgt volkomen belangeloos voor muziek, lichtshow en dj’s, we hebben sponsors die voor een drankje zullen zorgen en er zijn een heleboel iPhone-spullen te winnen. Uiteraard wordt er ook gezorgd voor een goede Wi-Fi-verbinding. Maximaal 300 mensen kunnen erbij zijn, dus hou 12 december alvast vrij in je agenda!

Details over aanmelding en dergelijke zullen we nog in een later stadium geven. We zullen een symbolisch (klein) bedrag vragen bij de aanmelding, zodat we al te spontane aanmeldingen kunnen voorkomen. Daarmee proberen we te voorkomen dat we mensen moeten teleurstellen omdat aanmelders niet zijn komen opdagen. Club 023 ligt vlakbij parkeergarages en op loopafstand van station Haarlem, dat je met de trein zonder overstappen vanuit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht kunt bereiken. Het feest begint om 20:00 uur; de laatste trein met verbinding op het nachtnet gaat om 1:41 uur.

Overigens bestaan we op 12 december niet exact twee jaar, dat is pas een week later op 19 december; de datum van onze allereerste blogposting. Omdat die datum te dicht tegen de kerstvakantie aan ligt hebben we gekozen voor de twaalfde. Voor de speurneuzen: het domein iPhoneclub.nl is vanaf 12 januari 2007 actief; onze eerste berichten schreven we nog op een gratis blog op WordPress.com, maar die zijn na ingebruikname van iPhoneclub.nl overgezet naar het huidige domein.

Kortom: komt allen! Eindelijk de kans om je mede-forumleden/reactievrienden te ontmoeten, dat ene forumlid te bedanken die je zo goed heeft geholpen of gewoon om over onze gezamenlijke passie – de iPhone – te ouwehoeren. We zien uit naar jullie komst!

iphoneclub_party

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2009, 23:45
Categorie Round-up

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.