Op ontdekkingstocht in België met iTouch Maps

iTouch Maps geeft gebruikers van de iPod Touch de mogelijkheid om toch Google Maps te bekijken. De dienst biedt lokaal zoeken, toeristische attracties en bekijken van diverse stadskaarten.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iTouch MapsDe iPod Touch is zojuist gearriveerd en we kunnen niet wachten om ‘m uit te pakken. Eén van die dingen die je op de Touch moet missen, is Google Maps. De dienst iTouch Maps springt in het gat en biedt een kaartendienst aan voor iPod Touch-bezitters, die natuurlijk ook door iPhone-bezitters gebruikt kan worden. Je kunt op meerdere manieren bladeren door steden rond de wereld en route-aanwijzingen via Google Maps opvragen.

Speciaal voor de vele Belgische bezoekers op deze website hebben we een screenshot van Brugge gemaakt. Zoals je ziet kun je met de plus- en minknoppen inzoomen en uitzoomen, je kunt lokale bedrijven zoeken en zelfs toeristische bezienswaardigheden: zoek je in België naar grotten, dan wijst het programma de Grotten van Han aan op de kaart. Reuze handig! Pinchen en vingerbewegingen worden echter niet ondersteunt.

Je kunt iTouch Maps op de iPhone gebruiken of uitproberen in TestiPhone.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 september 2012, 17:42
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.