Ontwikkelaars ontmoeten elkaar op iPhone Developers Camp

Begin juli vindt in de buurt van San Francisco het eerste iPhone Developer Camp plaats. Ontwikkelaars van webapplicaties voor de iPhone kunnen elkaar daar ontmoeten en ervaringen uitwisselen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

barcampBen je van plan om een eigen iPhone-applicatie te maken, dan kun je soortgenoten ontmoeten op het eerste iPhone Developers Camp. Deze bijeenkomst voor ontwikkelaars van iPhone-applicaties vindt plaats van 6 tot 8 juli in de buurt van San Francisco.

De bijeenkomst is ontstaan vanuit BarCamp. Bij een BarCamp komen mensen met dezelfde interesse bijelkaar om demonstraties te geven en ervaringen uit te wisselen. Bij het iPhone Developers Camp is het vanzelfsprekend de bedoeling om over webgebaseerde applicaties en websites voor de iPhone te praten. Het niet-commerciële evenement is gratis toegankelijk en vindt plaats in de week na de lancering van de iPhone.

Op de website van het iPhone Developer Camp kun je alvast het voorlopige schema bekijken en je kunt zien wie zich al heeft ingeschreven. Wie zet het eerste iPhone Developer Camp in andere regio’s op?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 15:24
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.