Broncode van Pakage publiekelijk beschikbaar (jailbreak)

De ontwikkelaar Xuzz/chpwn heeft alsnog besloten om de broncode van Pakage vrij te geven voor het grote publiek. Pakage was bedoeld als volwaardig en sneller alternatief voor Cydia, maar de ontwikkelaar gooide eerder al vroegtijdig de handdoek in de ring.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

PakageDe ontwikkelaar Xuzz/chpwn heeft alsnog besloten om de broncode van Pakage vrij te geven voor het grote publiek. Pakage was bedoeld als volwaardig en sneller alternatief voor Cydia, maar de ontwikkelaar gooide eerder al vroegtijdig de handdoek in de ring.

Naast de broncode van Icy is nu dus de volledige broncode van een tweede zogenaamde package installer beschikbaar. Het is voorlopig nog niet duidelijk onder welke license de broncode van Pakage is vrijgegeven. Op het eerste gezicht lijkt het er in ieder geval op dat de complete broncode van het project vrij is gegeven voor elk type gebruik. De broncode is te bekijken via je browser en ook te downloaden als 5.8 MB groot zip-bestand.

Pakage broncode

Reloading dataVerder heeft chpwn aangegeven door te zullen werken met Saurik aan het verbeteren van de grafische interface van Cydia en te zullen kijken naar de mogelijkheden om het proces achter de Reloading packages-melding in Cydia verder te optimaliseren. Daarnaast werkt hij samen met Ryan Petrich (bekend van onder andere OverBoard) aan concurrentie voor de multitask-implementatie multifl0w onder de (al dan niet voorlopige) naam PreSwitcher.

De broncode van Pakage kun je bekijken en downloaden op indefero.net

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 december 2009, 20:01
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.