Alfred Mac

Ontwikkelaar Alfred voor Mac biedt voorproefje op iOS-app

De bekende Mac-app Alfred krijgt binnenkort een iOS-versie. Een eerste foto biedt alvast een voorproefje.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Alfred MacDe app Alfred is voor veel Mac-gebruikers vaste prik. Dat er een iOS-versie aankomt was daarom ook goed nieuws – al was het tegelijk wat raar. Alfred is namelijk een alternatieve zoekbalk voor je Mac, waarmee je razendsnel apps opent maar ook gecompliceerde scripts uitvoert. Een iOS-app kan niet zo integraal worden geïnstalleerd. Een eerste foto van de iOS-applicatie laat eindelijk zien wat we dan wel van Alfred mogen verwachten.

Alfred voor iOS

Alfred voor iOS zal de naam Alfred Remote krijgen. De app zal daarom niet de functionaliteit repliceren van het originele Mac-programma. In plaats daarvan ondersteunt Alfred voor iOS je Mac. In de eerste afbeelding neemt Alfred dit vrij letterlijk: op een iPad is exact hetzelfde venster te zien als op een Mac, dat met de Mac-versie van Alfred bediend kan worden. Details zijn verder schaars, maar vermoedelijk makkelijk in te vullen. Door op een Mac-programma in Alfred te tappen, wordt hij gelijk in OS X geopend.

Alfred voor iOS laat nog even op zich wachten. De ontwikkelaar zegt op Twitter dat er nog “veel te doen is” voordat de app daadwerkelijk beschikbaar komt. Tot dan kunnen geïnteresseerden zich op een webpagina aanmelden voor een vroege sneak peek.

Downloaden: Alfred (gratis, Mac)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 augustus 2014, 11:02
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.