One More Thing gaat van start met OMT iPhone Poule

In aanloop naar de komende iPhonegekte rondom WWDC is One More Thing van start gegaan met de OMT iPhone Poule. Door het raden van specificaties van de nieuwe iPhone kun je een iPhone winnen.

OMT iPhone PouleZiezo, het EK kan beginnen en het raden naar de specificaties van de nieuwe iPhone ook! In navolging van de vele voetbalpoules die rond deze tijd worden opgezet heeft One More Thing namelijk besloten een iPhone Poule te starten. Daarin kun je gokken wat de specificaties van de nieuwe iPhone zullen zijn. Je kunt deelnemen via SMS (€1,50) en de winnaar krijgt van OMT de nieuwe iPhone kado!

Niet alleen de voetbalgekte gaat van start, met het naderen van de WWDC gaat ook de iPhonegekte losbarsten. OMT wil de geruchten die de ronde doen en het ondraaglijke wachten dat daarmee samenhangt spannender maken. Om mee te doen moet je lid zijn van OMT en het betaalde SMS’je insturen. De actie is een niet-commercieel initiatief en de organisatie belooft dat hoe groter het succes van de poule, hoe meer iPhones uitgedeeld zullen worden.

Meer info: OMT iPhone Poule

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 mei 2008, 9:16
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.