Nieuwe versie Stack 2.2 compatibel met iPhone OS 3.0 (jailbreak)

Stack is een applicatie waarmee je via één knop in je springboard toegang krijgt tot al je populaire applicaties. Stack is nu ook compatibel met iPhone OS 3.0.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

stackAls het om jailbreakapplicaties gaat heeft iedereen het over applicaties als SBSettings, maar Stacks is eigenlijk ook een erg handige toevoeging op je springboard. Met Stack krijg je met één klik toegang tot een quick-launch menu met applicaties die je vaak nodig hebt. Stack is nu compatibel met iPhone OS 3.0 en dat is reden om er toch weer eens naar te kijken. Stack is helaas niet beschikbaar in Cydia maar is wel handmatig te installeren als je geavanceerde gebruiker bent.

stackDat werkt als volgt: download Stack 2.2 van de website van de ontwikkelaar en start SSH. Zet de applicatie in een directory die je snel kunt terugvinden, bijvoorbeeld /private/var/mobile/Libary/. Blader daarna naar de betreffende directory (met commando cd) en voer het commando ‘dpkg -i stack2_2.deb’ uit in de terminal. Daarna moet je nog de Preferences Bundle installleren met het commando ‘/Library/MobileStack/InstallHelper –installPrefBundle’. Ook is MobileSubstrate vereist.

Stack bestaat al sinds oktober 2007 en heeft volgens de ontwikkelaar honderdduizenden gebruikers. Als je Stack hebt geopend kun je met Drag & Hover een icoon verplaatsen of toevoegen. Ook kun je een icoon weer uit de Stack verwijderen als je het niet meer nodig hebt. Stack heeft ook een Grid View-mode voor als je teveel items in de stack hebt om in één keer op het scherm te tonen.

Was de installatie toch te moeilijk? Het leek erop dat Stack ook in Cydia beschikbaar zou komen, maar de ontwikkelaar meldt via Twitter dat dat niet zo is.

Meer info: Stack 2.2
Tipgever: iMario

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2009, 23:30
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.