Nieuwe versie Backgrounder brengt oude functies terug (jailbreak)

Er is een nieuwe versie verschenen van Backgrounder, het hulpmiddel waarmee je applicaties op de achtergrond kunt laten draaien. Vier functies zijn terug van weggeweest: always-enabled, blacklist, persistence en badges.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

backgrounderEr is een nieuwe versie uitgekomen van Backgrounder, het hulpmiddel waarmee je applicaties op de achtergrond kunt laten draaien. Terug van weggeweest is de optie Persistence, waarmee je kunt zorgen dat een applicatie altijd op de achtergrond blijft draaien, totdat je het handmatig weer stopt. Bij Always-Enabled blijft een applicatie vanaf het moment dat je het opstart altijd op de achtergrond draaien. Het omgekeerde kan ook.

Je kunt de standaard door Apple meegeleverde applicaties die wel op de achtergrond kunnen draaien (zoals Mail en Telefoon) met de Blacklist-functie uitschakelen. Ook aanwezig in versie r261 is een Badge-functie, die via een badge laat zien hoeveel applicaties er op de achtergrond draaien.

Alle vier genoemde functies (always-enabled, blacklist, persistence en badges) waren ook al in de vorBackgrounder is alleen beschikbaar voor mensen die een jailbreak hebben uitgevoerd. Het is te installeren via Cydia, waar het terug te vinden is via de BigBoss-repo.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2009, 23:23
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.