Nieuwe dienst van AT&T werkt niet op de iPhone

AT&T verwacht dat de nieuwe dienst Video Share een gigantisch succes wordt. Met Video Share kunnen gebruikers streaming video uitwisselen via hun telefoon en tegelijk met elkaar praten. Maar de dienst werkt niet op de iPhone.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

video shareVlak voor de lancering van de iPhone heeft AT&T aangekondigd dat de langverwachte nieuwe dienst Video Share niet op de iPhone werkt. Met Video Share kun je een video opnemen met de mobiele telefoon en dit live streamen naar de telefoon van een andere gebruiker. Je kunt met elkaar blijven praten, terwijl je samen naar de video kijkt. Het maakt gebruik van de ingebouwde camera in de telefoon.

In de iPhone zit een 2 megapixel camera, maar toch kunnen iPhone-gebruikers geen gebruik maken van Video Share. Dat komt omdat de dienst alleen werkt op het snelle 3G-netwerk van AT&T, terwijl de iPhone alleen geschikt is voor het veel langzamere EDGE-netwerk. Maar ook als je een andere telefoon hebt, zit je niet goed bij AT&T. Video Share zal namelijk eerst worden gelanceerd in Dallas, Atlanta en San Antonio, waar het hoofdkwartier van AT&T is gevestigd. Pas daarna zal Video Share ook in andere steden met een 3G-netwerk beschikbaar komen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 15:23
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.