Nieuwe categorie ‘Featured Themes’ in Cydia (jailbreak)

Naast Featured Packages is in Cydia een nieuwe categorie verschenen genaamd Featured Themes. In deze categorie kun je momenteel tweeëntwintig populaire thema's terug vinden voor de iPhone en iPod Touch. De tweeëntwintig thema's zijn onderverdeeld in twee gesponsorde thema's en twintig overige Springboard thema's, waarvan er drie betaald en zeventien gratis zijn.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Naast Featured Packages is er in Cydia een nieuwe categorie verschenen genaamd Featured Themes. In deze categorie kun je momenteel tweeëntwintig populaire thema’s terug vinden voor gebruik met Winterboard op de iPhone en iPod Touch. De tweeëntwintig thema’s zijn onderverdeeld in twee gesponsorde thema’s en twintig overige Springboard thema’s, waarvan er drie betaald en zeventien gratis zijn.


Het gaat meer specifiek om de gesponsorde thema’s GT ($1,99) en iElegance PRO ($2,49) en de niet gesponsorde 266 Collection ($1,75), Abeo, Alit, AnnMe, BlacRay, Bluebird, Buuf2, Chromium, Classica, Glasklart, Gradiance v3, Gruppled, KillSignCarbonBlue, KillSignSuperBlack, Leaf, Leather Black ($1.49), Leather White ($1.49), MonoChrome, Tenuis en Vivid. Je kunt de lijst met meer informatie over de specifieke thema’s (vaak inclusief screenshots) ook op een computer bekijken.

Met dank aan Melvin voor de tip.

Informatie

Laatst bijgewerkt
18 februari 2013 om 16:09
Categorie
Jailbreak

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.