Nieuwe aanwijzingen voor Apple-evenement eind januari

Fox News heeft bevestiging gekregen dat Apple op 26 januari 2010 een evenement heeft gepland in San Francisco. De aankondiging zou met mobiele technologie te maken hebben.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

apple tabletNadat de Financial Times eerder al gokte op een evenement op 26 januari 2010 heeft nu ook Fox News zich bij het geruchtencircus aangesloten: zij bevestigen dat er eind januari een groot evenement op stapel staat. “I’ve spoken to a source inside Apple who confirmed a big event for January”, schrijft Clayton Morris van Fox News. Er is niets officieel meegedeeld door apple, maar de bron van Fox zegt dat het evenement gericht is op mobiliteit. Het zal dus waarschijnlijk iets te maken hebben met de iPhone, iPod touch of Apple Tablet.

Zelf ziet Morris het helemaal zitten: eindelijk een apparaat waarmee hij op de bank kan zitten om te internetten. Dit wordt hét apparaat waarmee hij e-books gaat lezen. Uit eerdere geruchten bleek al dat Apple een groep iPhone-ontwikkelaars heeft gevraagd om applicaties aan te passen voor een flexibele schermresolutie. Net als Financial Times denkt Morris dat het Apple-evenement plaatsvindt in het Yerba Buena Center for the Arts, de plaats waar voorheen al diverse iPod-aankondigingen werden gedaan. Apple heeft blijkbaar geen Macworld nodig om aankondigingen te doen.

Via: Fox News

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2012, 14:35
Categorie Round-up

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.