(Nep)foto’s van iPhone 2.0 gespot?

Op de Franse website iPhon.fr zijn twee foto's verschenen van een toestel, dat de nieuwe iPhone zou moeten zijn. De vorm lijkt echter meer op de LG Vu.

Nepfoto iPhone 3GDe Franse website iPhon.fr heeft twee foto’s gepubliceerd die de nieuwe iPhone zouden moeten voorstellen. Op de foto’s is een zwart apparaat met een homebutton aan de voorzijde te zien. Het Apple-logo en de tekst “iPhone” zijn op de zwarte plastic achterkant te vinden. De kans dat deze foto’s nep zijn is vrij groot; door de zwarte behuizing is het vrij gemakkelijk om iPhone-achtige knoppen en logo’s erop te plakken in Photoshop.

LG Vu op CTIA 2008Het apparaat op de foto heeft dezelfde vorm als de LG Vu. Ook een nieuw toestel, maar met een 3 inch touchscreen van 240 x 400 pixels, een tv-functie en het eerste toestel dat Qualcomm’s MediaFLO-techologie ondersteunt. Dit toestel is vanaf mei verkrijgbaar via AT&T in de VS, met de mogelijkheid om 8 tv-zenders te kijken: CBS, Comedy Central, ESPN, MTV, FOX, NBC, NBC News en Nickelodeon. Begin april was dit toestel al te zien op CTIA 2008 in Las Vegas. Leuk toestel, maar niet de iPhone 3G waar wij op zitten te wachten.

Meer info: iPhon.fr

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 mei 2008, 17:07
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.