Nederlandse winkel iPhone Service Point kan iPad direct leveren

iPhone Service Point verkoopt de iPad vanaf vandaag al in Nederland. Deze webwinkel vraagt wel een flinke prijs, maar dan weet je in ieder geval zeker dat je snel aan de beurt bent.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone service point
Eerder vandaag schreven we over de webwinkel Deal-Factory, die de iPad vanaf donderdag gaat verloten onder geïnteresseerde kopers. Maar er is een Nederlandse webwinkel die volgens eigen zeggen nog sneller en met meer zekerheid kan leveren: iPhone Service Point. Zij zijn de afgelopen maanden bezig geweest met het opzetten van een importkanaal voor iPad vanuit de VS. De eerste iPads zijn inmiddels binnen en liggen klaar voor verzending.

De voorraad wordt de komende dagen verder aangevuld. Als je geluk hebt en bij de eerste lichting kopers hoort kun je de iPad al na een dag in huis hebben. Mocht het na het verschijnen van dit artikel gaan stormlopen, dan kan de levertijd oplopen tot maximaal 15 dagen.

iPhone Service Point lijkt daarmee dus het eerste bedrijf dat de iPad in Nederland kan leveren. Deze webwinkel was al een bekend adres voor mensen die een iPhone zonder simlock wilden kopen.

De huidige prijzen zijn:

Alle bestellingen worden op volgorde van binnenkomst van betaling afgehandeld.

Gelukkig beseft de winkelier zelf ook dat de prijzen nog wat aan de hoge kant zijn. Dat heeft te maken met het beperkte aanbod en het feit dat lokale verkopers in de VS momenteel nog aanzienlijke marges rekenen. Amerikaanse salestax, verzendkosten en Nederlandse btw voeren de prijs verder op (de winkel voert de iPads op legale wijze in, dus inclusief douane-aangifte). Daarnaast zegt iPhone Service Point ook echte service te bieden, in plaats van de bekende garantie tot de deur.

De goedkoopste manier is nog steeds om te wachten tot de iPad in Nederland is, of een iPad door iemand vanuit de VS te laten meenemen in een koffer. Voor wie niet die mogelijkheid heeft en gewoon snel een iPad in huis wil hebben, komen er in ieder geval nu meer opties om de iPad ook in Nederland te kopen. iPhone Service Point verwacht dat de prijs op termijn zal dalen; toekomstige prijsverlagingen in het toeleveringskanaal zullen meteen in de verkoopprijs worden verrekend. De webwinkel raadt daarom aan om de site in de gaten te houden, als je de prijs nu nog te hoog vindt. We zullen deze en andere betrouwbare leveranciers (voorzien van keurmerk Thuiswinkel of Q-Shops) ook opnemen in onze iPad koopgids.

ipad prijzen iphone service point

Disclaimer: De links naar iPhone Service Point zijn affiliatelinks.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 april 2010, 14:12
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.