Nederlandse poll: 98% verwacht een Apple Tablet

Paul van Dijk heeft een poll georganiseerd, waarbij Nederlandse iPhone-gebruikers konden voorspellen wat Apple vanavond gaat aankondigen. 98% denkt dat er morgen een Apple Tablet aangekondigd wordt.

apple glazen bolApple organiseert vanavond een speciaal evenement, waar ze eindelijk uitsluitsel zullen geven over de vele geruchten die de ronde doen. Aan de vooravond van het grote evenement riep de Nederlandse ontwikkelaar Paul van Dijk mensen via Twitter op om een poll in te vullen, om te inventariseren wat mensen zoals verwachten. Bijna 200 mensen vulden de vragenlijst op Polldaddy in, met verrassende resultaten. Maar liefst 98 procent van de deelnemers verwacht dat er vandaag een Apple Tablet wordt aangekondigd. De persoon die de aankondigingen het best heeft voorspeld krijgt van Paul het boek iCon (biografie van Steve Jobs) cadeau.

De enquête bevatte 7 vragen en leverde de volgende interessante voorspellingen op:

  • 98% van de mensen denkt dat er morgen een tablet wordt aangekondigd.
  • 45% denkt dat de naam iPad gaat worden (iSlate scoorde 30% en iTablet 12%). Andere namen die werden genoemd zijn: iTab, iView, iPlaque, iSlide, iTable, iTab, Macpad en nog vele andere.
  • 90% verwacht dat het nieuwe device ook iPhone-apps kan draaien.
  • Als release datum wordt maart (42%) het meest genoemd, gevolgd door zomer 2010 (38%). 5% van de mensen verwacht dat hij morgen per direct beschikbaar zal zijn.
  • Ook is de vraag gesteld of er een aankondiging van de nieuwe iPhone komt. 70% denkt van niet, 30% denkt van wel.
  • Op de vraag of er een firmware update voor de iPhone komt, antwoord 95% met ja.

Tot slot werd er gevraagd welke andere zaken nog meer aangekondigd worden. Een kleine greep uit de meest gegeven antwoorden:

  • Nieuwe versie van iTunes, met eBook-ondersteuning
  • Nieuwe versies van iWork en iLife
  • Nieuwe Macbook Pro met Core i5’s

Paul schrijft: “De verwachtingen voor morgenavond zijn hoog, laten we hopen dat Apple ze kan waarmaken en wellicht nog met iets ten tonele zal verschijnen waar niemand nog aan had gedacht.”

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 januari 2010, 7:28
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.