Nederlandse iPhone-aankondiging op donderdag 15 mei?

Bestuursvoorzitter Rene Obermann van Deutsche Telekom heeft tegenover de Frankfurter Allgemeine Zeitung officieel bevestigd dat er 100.000 iPhones in Duitsland zijn verkocht. Op 15 mei gaat Obermann nog meer ambitieuze plannen onthullen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone in DuitslandRené Obermann, topman van Deutsche Telekom, heeft bevestigd dat er meer dan 100.000 iPhones in Duitsland zijn verkocht. Obermann ziet de exclusieve overeenkomst met Apple daarom als een succes. Daarmee bevestigt de topman voor het eerst de verkoopcijfers die al op andere wijze naar buiten waren gekomen.

Een direct verband met de iPhone is er niet, maar Obermann gaf in een gesprek met de Frankfurter Allgemeine Zeitung wel aan, dat de toekomst voor het concern steeds meer in het buitenland ligt. Deutsche Telekom heeft afgelopen jaar meer omzet gehaald uit het buitenland, dan uit de thuismarkt. Die trend zet zich verder voort. Hij zinspeelt erop dat de omzet uit het buitenland straks wel eens tweederde of meer zou kunnen zijn.

De Frankfurter Allgemeine Zeitung had een gesprek met Obermann, omdat op donderdag 15 mei een aandeelhoudersvergadering is gepland. Tijdens die bijeenkomst wil Obermann laten zien welk enorm potentieel het concern heeft. “Ik wil duidelijk maken hoe we ons inspannen, om de waarde van de onderneming te laten stijgen. Maar toveren kan ik niet”, benadrukte Obermann. Wellicht komt daar de iPhone weer om de hoek: zou Obermann donderdag de uitrol van iPhones in meer Europese landen gaan aankondigen? Eerder was er al het gerucht, dat T-Mobile de iPhone-rechten in landen als Nederland, Hongarije en Oostenrijk had gekregen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 mei 2008, 17:56
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.