MySpace sluit muziekdienst Imeem af

Ongeveer een maand geleden heeft MySpace de muziekdienst Imeem overgenomen. Deze overname heeft nu als gevolg dat de servers van Imeem op last van MySpace zijn afgesloten. Hierdoor werken de Imeem applicaties voor zowel Android als iPhone plotseling niet meer.

imeemOngeveer een maand geleden heeft MySpace de muziekdienst Imeem overgenomen. Deze overname heeft nu als gevolg dat de servers van Imeem op last van MySpace zijn afgesloten. Hierdoor werken de Imeem applicaties voor zowel Android als iPhone plotseling niet meer. De applicaties starten nog wel op,maar daar blijft het bij omdat geprobeerd wordt contact te maken met servers die er dus niet meer zijn. Ook een bezoekje aan de website van Imeem levert een re-direct op naar de MySpace-music website.

Imeem is dus niet meer. Volgens MySpace is deze situatie tijdelijk omdat Imeem gebruik maakte van een eigen netwerk met eigen muzieklicenties. Zodra MySpace de eigen licenties geïmplementeerd heeft zal de voortzetting van Imeem actief worden. Volgens MySpace zal er een automatische update voor de Imeem-applicaties beschikbaar komen. Helaas is nog niet duidelijk wanneer dit het geval is. Het was prettig geweest als MySpace de sluiting van Imeem duidelijker met de gebruikers gecommuniceerd had zodat deze nu niet voor een verrassing waren komen te staan.

myspace-music-logo1MySpace Music

Via: Androinica

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 december 2009, 23:36
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.