Muziekspeler Ecoute terug in App Store na verwijdering door Apple

Fraaie muziekspeler Ecoute voor iPhone is terug. De app was tijdelijk door Apple verwijderd vanwege het gebruik van een private API.
Lisa van der Velden - · Laatst bijgewerkt:

Ecoute queueStrakke muziekspeler Ecoute is terug in de App Store. De applicatie werd een kleine twee weken geleden door Apple verwijderd vanwege het gebruik van een private API. De API in kwestie werd bij de vorige update aan de app toegevoegd en gaf gebruikers de mogelijkheid om de wachtrij te beïnvloeden, ook als ze muziek vanuit Apple’s eigen Muziek-app luisterden. Je kon bijvoorbeeld een nummer ingedrukt houden en op “Up Next” tikken om het liedje direct na je huidige track te beluisteren. Deze API mag echter niet door ontwikkelaars worden gebruikt. Nu is Ecoute terug zonder de API, maar met een aantal nieuwe functies erbij.

Zo kun je in Ecoute nu vanuit het filter-menu snel muziek in de cloud verbergen of tevoorschijn halen en kun je artiesten voortaan groeperen op album. Daarnaast hebben de ontwikkelaars een aantal problemen verholpen wat betreft video’s in je afspeellijst en het feit dat de shuffle-stand altijd aan stond wanneer je begon met muziek luisteren. De “Up Next”- knop waar al het gedoe om draaide is overigens nog steeds te zien wanneer je begint met luisteren vanuit Apple’s Muziek-app en daarna Ecoute start, maar werkt nu niet meer.

Ecoute heeft onlangs een forse update met een compleet vernieuwd iOS 7-design gekregen, en dat nieuwe ontwerp was meer dan alleen een simpele lik verf. De nieuwe interface geeft een gevoel van diepte, waardoor je een beter idee hebt van waar je in de applicatie zit. Een geopend album schuift van rechts naarbinnen – en kan weer weg worden gehaald door hem terug die kant op te swipen. Door deze veegbewegingen voelt Ecoute intuïtief aan zonder dat er al teveel interface-elementen in beeld schieten.

Downloaden: Ecoute (€2,69, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 23:31

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.